Sähköinen kirjanpito

Säästää aikaa ja luontoa

Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme nykyaikaista sähköistä taloushallintoa Procountor -ohjelmistoa käyttäen. Paperiton kirjanpito pysyy koko ajan ajantasalla ja se kulkee halutessasi aina mukanasi. Ostolaskut tulevat suoraan järjestelmään ja voit sieltä tarkistaa ja maksaa ne helposti ja nopeasti. Voit halutessasi myös tehdä myyntilaskut suoraan järjestelmästä. Samaan järjestelmään saadaan kytkettyä myös palkanlaskenta, jolloin päällekäisiä järjestelmiä ei tarvita. Sähköisen taloushallinnon omaksuminen on helppoa, mutta tarjoamme tukea sen käyttöönotossa asiakkaillemme.

Sähköisen taloushallinnon hinta:

Verrattuna perinteiseen kirjanpitoon, sähköisen taloushallinnon avulla kirjanpidon kustannukset tyypillisesti pienenevät, koska papereiden läpikäynti vähenee merkittävästi ja siten niiden käsittelyyn käytettävä aika pienenee. Etenkin suurilla laskumäärillä voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä.

Kaikille yrityksille sähköinen taloushallinto ei ole paras ratkaisu ja tarjoammekin lisäksi perinteistä kirjanpitopalvelua.

Toimistomme on Turun Satamassa, sivussa keskustan ruuhkasta, pihalla runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Meille on helppo tulla. Sähköinen kirjanpito mahdollistaa sen, että voimme palvella asiakkaita koko Suomen alueella, mutta pääosin asiakkaamme tulevat alueelta Turku, Raisio, Naantali ja lähialueet.

Ota yhtettä:

    Pääosin asiakkaamme tulevat alueelta: 

    Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Lieto, Paimio, Parainen sekä muut lähialueet